Indul a 2015-ös mezőgazdasági növénybiztosítási szezon

2015-ben is van lehetősége a gazdálkodóknak díjtámogatott növénybiztosítás igénybevételére. A mezőgazdasági növénybiztosítással csökkenthető a gazdálkodási kockázat, hiszen a véletlen, váratlan események akár az utolsó pillanatban tehetik semmivé a befektetett munkát és ezzel együtt a befektetett pénzt.

2015.03.27. 15:27
> Teljes cikk

AGROmash EXPO 2015

Kedves Érdeklődő!

Látogassa meg az AGROmashEXPO kiállításait kedvezményesen 2015. január 28 - január 31. között!

Egy regisztrációs formula kitöltésével Ön kedvezményes belépésre jogosult az AGROmashEXPO Nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállításra, valamint az AgrárgépShow Mezőgazdasági eszköz- és gépkiállításra.

2015.01.25. 09:21
> Teljes cikk

Díjtámogatott növénybiztosítások egyesületünknél

Amennyiben Ön szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik, kérem olvassa el ezt az oldalt, mert az Ön számára is fontos információkat tartalmaz.

Magyarországon ma, a biztosítható mezőgazdasági területeknek mindössze 40%-a biztosított! Ez az arány a mezőgazdasági termelők létszámának tükrében még rosszabb, a 30%-ot is alig éri el. Ez a tény annak az eredménye, hogy a közepes és annál nagyobb vállalkozások az általuk művelt területeket biztosítják, de az őstermelők, családi gazdálkodások és a kisvállalkozások már csak elenyésző számban.

2014.03.01. 10:23
> Teljes cikk
  • »

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás