Jogi nyilatkozat

A Bodrogközi Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület, (továbbiakban BNKNE) és a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület, (továbbiakban BKNKNE), mint a nonprofitbiztosito.hu webportál üzemeltetője felhívják a figyelmét, hogy a nonprofitbiztosito.hu weboldalra (a továbbiakban jelen weboldalra) történő látogatásával egyidejűleg Ön, mint Felhasználó és Látogató elfogadja az alábbi feltételeket, melyek a weboldalon történő böngészés teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve érvényesek:

  1. Jelen weboldal struktúrája, képi, grafikai megjelenítése és tartalma a BNKNE és a BKNKNE tulajdona és jogi védelem alatt áll. A BNKNE és a BKNKNE előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.
  2. A BNKNE és a BKNKNE ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz A BNKNE és a BKNKNE hozzájárulása szükséges.
  3. A BNKNE és a BKNKNE nem garantálja, hogy a weboldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz, és egyúttal fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalakat bármikor módosítsa vagy az elérhetőségüket megszüntesse.
  4. A BNKNE és a BKNKNE jelen weboldalai tartalmaznak és tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az oldal felhasználójának, látogatójának a felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.
  5. A BNKNE és a BKNKNE nem vállal semminemű felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért. Valamely külső weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti azt, hogy A BNKNE és a BKNKNE bárminemű felelősséget vállal az ott, vagy az ilyen weboldalak által bemutatott termékekért és szolgáltatásokért. A BNKNE és a BKNKNE nem vállal felelősséget a weboldalon hirdető vállalkozások által kínált, nyújtott termékekért és szolgáltatásokért.
  6. A BNKNE és a BKNKNE jelen weboldalaira való látogatásával Ön vállalja, hogy az üzemeltető szerverére az Ön által bármilyen módon felvitt tartalom nem tartalmaz nyilvános közlésre alkalmatlan, valamint harmadik személyek jogait sértő, illetve önmagában bűncselekményt megvalósító részeket. Ezen felül a weboldal felhasználója mindent megtesz annak érdekében, hogy a tartalom elküldése előtt eltávolítsa a vírusokat, vagy más, a szerver rongálására alkalmas elemeket.
  7. A BNKNE és a BKNKNE nem vállal felelősséget a felhasználók által a jelen weboldalaira küldött tartalomért, különösen a díjszámító űrlapon és a regisztráció során közölt adatokért. Minden esetben a tartalmat elhelyező személyt terheli felelősség, amennyiben a felvitt tartalom, illetve annak nyilvánosságra hozatala harmadik személy jogait, vagy jogos érdekeit sérti. A jogsértő tartalmat elhelyező személyt kártalanítási kötelezettség terheli, ha harmadik személy A BNKNE és a BKNKNE ellen a felvitt tartalom miatt eljárást indít, vagy egyébként vele szemben igényt érvényesít. A BNKNE és a BKNKNE bármikor jogosult a felhasználók által felvitt tartalmat weboldalairól eltávolítani.

Kelt: Karcsa, 2015 április 01.

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás