Felhasználási feltételek

A Bodrogközi Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület és a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület, mint a nonprofitbiztosito.hu webportál üzemeltetője (a továbbiakban Üzemeltető) az oldalon keresztül kitölthető online díjszámítás űrlaphoz való hozzáférést nem köti regisztrációhoz, de a díjakról csak a név, e-mail cím és telefonszám megadása után ad tájékoztatást e-mail formájában.

  1. Az online díjszámítási űrlap kitöltése szabadon megkezdhető, de a megadott adatok alapján kiszámított biztosítási díjról csak név, e-mail cím és telefonszám megadása után küld az Üzemeltető tájékoztatást. A biztosítási díjtájékoztató sikeres elküldésének feltétele, hogy a Felhasználó valós nevet, e-mail címet és valós telefonszámot adjon meg. Ha a Felhasználó tévedésből (pl. karakter elírás miatt) rossz e-mail címet ad meg, akkor a díjtájékoztató elküldése sikertelen lesz. Az ilyen, a Felhasználó hibája miatt bekövetkező késedelemből, meghiúsulásból fakadó esetekért az Üzemeltetőt felelősség nem terheli.
  2. A díjszámítás oldal használati feltételeinek elfogadásával és a díjszámítás megkezdésével a Felhasználó hozzájárul, hogy az általa megadott adatokat díjszámítást végző vállalkozáshoz és továbbítsa.
  3. Az Üzemeltető, mint a díjszámítás szolgáltatás nyújtója nem ellenőrzi, hogy amennyiben a felhasználó nem saját nevében jár el, akkor rendelkezik-e a szükséges meghatalmazással. Ha ilyen cselekedettel a bejelentő a webportál használata során másnak kárt okozott, azért az Üzemeltető nem felelős, de megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése valamint a fenti magatartásokat megvalósító személy jogi úton történő felelősségre vonása érdekében.

Kelt: Karcsa, 2015. április 01.

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás