Mezőgazdasági növénybiztosítás díjszámítás

Segítünk Önnek díjtámogatott növénybiztosítást kötni!

Magyarországon ma, a biztosítható mezőgazdasági területeknek mindössze 40%-a biztosított! Ez az arány a mezőgazdasági termelők létszámának tükrében még rosszabb, hiszen a 180 ezer regisztrált gazdából évente csak átlagosan 35 ezer gazda köt mezőgazdasági növénybiztosítást. Tahát csak a gazdák 20-22%-a. A díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosítás tekintetében sajnos még rosszabb az arány.

Online díjszámító oldalunk segítségével könnyen kiszámolhatja a biztosítási védelem árát, a díjtámogatott növénybiztosítás éves díját. Adja meg az adatokat és az Ön által megadott e-mail címre azonnal elküldjük a mezőgazdasági növénybiztosítás díjtájékoztatóját.

Miért jó Önnek, ha a nonprofitbiztosito.hu felületen köti biztosítási szerződéseit?

  1. A három nagy profitorientált biztosító mellett, 2013-óta Egyesületeink is művelik az államilag díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosításokat.
  2. Nálunk a díjképzést nem befolyásolja a birtokméret! Ugyanaz a díjszorzó akkor is, ha 1ha, vagy, ha 1000ha a biztosított terület.
  3. Nálunk nincs „MINIMÁL DÍJ”. Minden tag külön szerződéssel rendelkezik.
  4. A növénybiztosítási piacon egyedülálló módon, tagjaink igénybe vehetik online tarifáló rendszerünket
  5. A díjszámítást elvégezve, azonnal kinyomtathatja a „Társbiztosítotti igazolást” integrátora számára.
  6. A díjtámogatott szerződésekkel kapcsolatban minden adminisztrációs terhet átvállalunk tagjainktól, díjvolumentől függetlenül.

Hogy élvezhesse az Államilag díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosítás előnyeit, néhány fontos információ!

A díjtámogatást kizárólag a mikro, kis-, és középvállalkozásoknak minősülő mezőgazdasági termelő veheti igénybe, a 2011. évi CLXVIII. törvény és a VP3-17.1.1-16 kódszámú pályázati felhívásában meghatározottak alapján, az alábbi mértékekben:

A 2016. évben mezőgazdasági növénybiztosítások díjtámogatására 4 milliárd ft összeg áll rendelkezésre. A mezőgazdasági növénybiztosítások állami díjtámogatása független a termőterület mérettől, növénybiztosítási díj nagyságától, a kötés időpontjától, a bekövetkezett növénybiztosítási károk nagyságától.

Vegye igénybe a 4 millárd ft-ból Önnek járó támogatást!

A díjtámogatás igénylésével kapcsolatos minden adminisztrációt átvállalunk egyesületi tagjainktól.

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás