Bemutatkozás

Köszöntjük a Bodrogközi Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület és a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület tagjai és vezetése nevében.

Mindkét biztosító egyesület 1998. februárjában alakult Szomolyán, illetve a Bodrogközben. A nonprofit elven működő biztosító egyesületek alapításának az volt a célja, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyékben gazdálkodó és élő, növénytermesztéssel foglalkozó gazdákat és vállalkozásokat a lehető legkedvezőbb növénybiztosítási megoldáshoz segítsük. Az eltelt évek kitartó és következetes munkájának eredményeképp mára eljutottunk odáig, hogy Magyarország teljes területéről tudjuk fogadni a biztosítási védelmet kereső gazdákat. Ez azt jelenti, hogy Magyarország valamennyi növénytermesztéssel foglalkozó gazdálkodója számára - kertészeti és szántóföldi növénykultúrákra is tudunk biztosítási védelmet nyújtani.

Működésünk alapelvei :

Alapelveink érvényesülését csak úgy tudjuk elérni, ha

Tagjainknak nyújtandó magasabb szintű kiszolgálás érdekében 2013. évtől az államilag díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosítási módozatokat is bevezettük. Hogy minél szélesebb körben az ország legtávolabbi pontjára is eljuthasson a díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosítás megkötésének lehetősége, létre hoztuk az első, és mind máig egyetlen online díjszámító és szerződéskötő felületet a nonprofitbiztosito.hu weboldal segítségével.

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás