Online növénybiztosítás díjszámító indul

Növénybiztosítás díjszámítás online

A Bodrogközi Nonprofit és Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Biztosító Egyesület a 2014-es év jó gazdálkodási eredményei miatt 10 százalékkal tudta csökkenteni a 2015-re szóló mezőgazdasági növénybiztosításainak díjait. Kezdje el a díjszámítást most! Lehetősége van arra is, hogy előzetesen kérjen belépési kódot a Kapcsolat oldalon keresztül!

Az egyesületeinknél a mezőgazdasági növénybiztosítási termékek között elérhető mindhárom díjtámogatott növénybiztosítási csomag.

A díjtámogatások lehetséges mértékei az alábbiak szerint alakulnak:

A növénybiztosítási díjszámító oldalon kiválaszthatja a biztosítani kívánt növényeket és a rájuk választott A,B, vagy C típusú fedezetet. Az online mezőgazdasági növénybiztosítás díjszámító program a biztosítási díjakról e-mailben, annak megadása után azonnal tájékoztatást ad. Ha az előzetes regisztrációt választja, akkor pedig belépés és a díjszámításhoz szükséges adatok megadása után azonnal láthatóvá válnak a biztosítási díjak.

A növénybiztosítási díjszámító oldalon történő biztosítás kötés esetén az egyesületek a díjtámogatás igényléséhez szükséges feladatokat is elvégzik. A program kitölti a megfelelő nyomtatványokat, integrátori szerződéskötés esetén a szükséges társbiztosítotti nyilatkozatot is.

Ne hagyja az államnál a biztosítási díj 65 %-át! Használja ki a lehetőséget és kössön online díjtámogatott mezőgazdasági növénybiztosítást szántóföldi és kertészeti növényeire!

2015.04.01. 10:42

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás