Rendkívüli Küldöttgyűlés

Tisztelt Küldöttek, Egyesületi tagok!

Egyesületeink 2023 december 21-én rendkívüli küldöttgyűlést tartanak, amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, a megismételt küldöttgyűlés időpontja 2023 december 27. Részletes információkat a hivatalos meghívókban talál.

2023.12.06. 22:53
> Teljes cikk

Egyesületeink működésével kapcsolatos MNB határozat

Tisztelt Egyesületi tagjaink, Partnereink!

Az MNB augusztus 16-tól visszahívta a felügyeleti biztost a Bodrogközi Nonprofit és a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit kölcsönös növénybiztosító egyesületektől. Az intézmények által benyújtott, a tőkehelyzetük rendezését célzó pénzügyi terveiket ugyanis a jegybank elfogadta, és azok végrehajtása révén a szavatolótőkéjük szintje immár megfelel a jogszabály által előírtnak.

2023.08.29. 19:17
> Teljes cikk

BKNKNE - Ügyféltájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: MNB) a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesületénél (továbbiakban: Egyesület) folyamatos felügyelés során szükséghelyzetet eredményező állapotot tárt fel, melyre figyelemmel az MNB a H-JÉ-II-17/2023 számú határozatával (továbbiakban: Határozat) a biztosítottak érdekeinek védelmében az igazgatóság tagjai jogait és kötelezettségeit gyakorló – teljes jogkörű – felügyeleti biztosként kirendelte az Egyesülethez a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1.em., továbbiakban: PSFN Kft.) a kirendelés megszüntetéséig, de legfeljebb száznyolcvan napos időtartamra. A PSFN Kft. a felügyeleti biztos feladatainak ellátására kijelölt személyként Jendrolovics Pál Pétert bízta meg (továbbiakban: Felügyeleti biztos).

2023.06.23. 09:13
> Teljes cikk

BNKNE - Ügyféltájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: MNB) a Bodrogközi Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesületénél (továbbiakban: Egyesület) folyamatos felügyelés során szükséghelyzetet eredményező állapotot tárt fel, melyre figyelemmel az MNB a H-JÉ-II-16/2023 számú határozatával (továbbiakban: Határozat) a biztosítottak érdekeinek védelmében az igazgatóság tagjai jogait és kötelezettségeit gyakorló – teljes jogkörű – felügyeleti biztosként kirendelte az Egyesülethez a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1.em., továbbiakban: PSFN Kft.) a kirendelés megszüntetéséig, de legfeljebb száznyolcvan napos időtartamra. A PSFN Kft. a felügyeleti biztos feladatainak ellátására kijelölt személyként Jendrolovics Pál Pétert bízta meg (továbbiakban: Felügyeleti biztos).

2023.06.23. 09:09
> Teljes cikk

Meghívó Küldöttgyűlésre

Tisztelt egyesületi tagjaink!

Egyesületeink 2023 május 5-én 10:00 órakor a PSFN Kft székhelyén (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1. em.) Küldöttgyűlést tartanak.

2023.04.29. 23:07
> Teljes cikk
  • «

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás