2019-ben is Díjtámogatott biztosítások

2019-es évben is köthetők a díjtámogatott biztosítások, melynek idén is várhatóan 65 %-os lesz a támogatás mértéke az ”A” tipusú biztosítások esetében.

Örömhír, hogy ez évben már köthető ”A” tipusú biztosítás és a támogatást is kiterjesztették a héjas- csonthéjasokra is. Az ”A” tipusú biztosítási módozat: csomag biztosítást jelent, amely kilenc kockázatot foglal magába (tűz, jég, vihar, aszály felhőszakadás, téli-, tavaszi-, őszi fagykár, mezőgazdasági árvízkár) jelent, melyet érdemes kihasználni.

Jó tanács, hogy miért érdemes üzleti biztosítást kötni növényeinkre:

Ha növénykultúránkat káresemény éri (aszály, árvíz, belvíz stb.) és a kárenyhítő juttatást igénybe szeretnénk venni a térítés mértéke függ attól, hogy rendelkezünk-e üzleti alapú növénybiztosítással.

Gondoskodtunk-e a kárenyhítésről mi magunk is? Ha igen, akkor kaphatjuk meg a kárenyhítési alapból a megítélt kártérítési összege 100%-át. Ellenkező esetben a kártérítési összeg 50 %-át téríti meg MÁK.

Mivel ez évben is a díjtámogatás intenzitása maximálisra várható, érdemes kihasználni!

A Bodrogközi Nonprofit és Kertészeti Biztosító Egyesület várja leendő ügyfeleit ügyfélbarát teljes adminisztrációs kiszolgálást nyújtó online felülettel.

2019.03.07. 10:27

Együttműködő partnereink

Agrofórum Online

Mezőgazdaság percről percre

Gabonatermesztők Országos Szövetsége

Gondolkodva gazdálkodni

Óvári Gazdászok Szövetsége

Növénybiztosítás